- Nå spiller vi som vi ønsker

Daniel Agger er endelig i et lag som spiller den type fotball som man helst ser på Anfield, hurtig og presist pasningsspill langs bakken.

På omtrent samme tidspunkt i fjor vikarierte Daniel Agger en del på venstrebacken for Roy Hodgson og uttalte på dansk fjernsyn at han ble bedt om å slå lange baller framover, noe han ikke likte. Nå spiller den elegante midtstopperen fast sammen med Jamie Carragher sentralt i forsvaret, på et Liverpool som har tangert den beste åpningen som klubben har hatt i Premier League.

- Det er en kombinasjon av alt, uttalte Daniel til engelske aviser etter 3-1 seieren mot Bolton.

- Vi har en sterk tropp, en god manager som har gode trenere rundt seg. Den måten han ønsker å spille på er pasninger og bevegelse med høyt tempo.

- Helt siden jeg kom til Liverpool er det slik vi har ønsket å spille, men det har bare ikke fungert på denne måten. Du kunne i dag se pasningsspill av kvalitet innen laget og at vi spiller langs bakken. Jeg tror det er det folk flest gjerne vil se. Forskjellen er at vi denne sesongen har gjort det mer stabilt. Resultater er det viktigste, men hvis vi også kan spille som dette, da er det en bonus.