- Nærmere tittelen med toppsigneringer

Steven Gerrard tror Liverpool kan bli tittelutfordrere i ligaen neste sesong dersom klubben foretar de rette spillertransaksjonene i sommer.

Steven Gerrard er svært oppmuntret over den fremgangen Liverpool har vist etter at Kenny Dalglish tok over manageransvaret i januar. Bare Chelsea og Manchester United har sanket flere poeng i Premier League i den perioden. Liverpool mistet en Europa League-plass kun fordi de tapte de to siste kampene.

Kenny Dalglish har varslet at klubben kun søker spillersigneringer av høyeste kvalitet. Med de rette spillerforsterkningene tror Steven Gerrard at Liverpool vil komme enda nærmere å kjempe om Premier League-tittelen.

- Jeg er henrykt over måten vi generelt har spilt på. Det gjør at jeg føler meg veldig entusiastisk med tanke på neste sesong, sier Steven Gerrard ifølge Liverpool Daily Post.

- Hvis vi kan opprettholde formen vi hadde nylig, få spillere tilbake skadefrie og i spill og få noen kvalitetssigneringer inn døren, vet du aldri hva som kan skje.

- Med den troen som vi har i spillertroppen og med de fremragende spillerne vi allerede har, vet vi at vi kan ta fatt på kampene med stor mulighet til å gå seirende ut.

Steven Gerrard vet at det fortsatt må legges ned mye hardt arbeid.
- Kenny har gitt alle spillerne i troppen frihet til å gå ut på banen og utrykke seg selv, både på trening og i kamper, og det er viktig.

- Når du spiller god fotball, gir det deg selvtillit til å presse høyt og vinne ballen tilbake, og det har vært nøkkelen for oss. Faren er selvsagt å bli for selvtilfreds.

- Vi kan ikke tro at vi plutselig har blitt fantastiske. Selv om vi har forbedret oss, er det fortsatt mye arbeid foran oss dersom vi på riktig skal blande oss inn blant lagene i toppen. Men hvem vet hva som kan skje med signeringer av topp kvalitet.