- Nervøse motstandere

Martin Kelly mener at motstandernes forsvarsspillere er nervøse når de ser navnene til Liverpools angrepsspillere på lagoppstillingen.

Liverpool har fire landslagsspisser i stallen. Luis Suarez, Andy Carroll, Dirk Kuyt og nyervervelsen Craig Bellamy kan alle lage problemer for motstanderne. Martin Kelly tror de røde vil finne veien til nettmaskene uansett hvem Kenny Dalglish tar ut.
- Når du ser slike navn på lagoppstillingen, må motstanderne se på det og være litt nervøse på grunn av hvilke spillere de er og respekten de gir, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Det er flott for meg fordi jeg spiller sammen med dem. Når lag kommer til Anfield, bør de være nervøse før kampen på grunn av tilskuerne og fordi de møter Liverpool FC. Det bør være skremmende å komme til Liverpool.

Det har blitt gjort en rekke endringer i spillerstallen siden Fenway Sports Group tok over eierskapet.
- Det trengtes litt endringer grunnet hvilken klubb vi er. I Liverpool må du være med å kjempe om ting. Vi er alle knyttet sammen etter de endringene vi har foretatt, folk som er hentet inn, slik som manager og medisinsk stab.

Martin Kelly har sterk konkurranse fra Glen Johnson og John Flanagan om høyrebackplassen.
- Det er slik fotball er. Alt jeg kan gjøre er å spille bra når jeg blir tatt ut. Jeg har gjort det i denne klubben, men jeg må holde det gående og kjempe om plassen min.

- Så lenge fansen og manageren vet at jeg gir mitt beste når jeg spiller og ikke skuffer, så er det hovedsaken. Dette er en stor klubb. Det er et stort press, og du forstår det fra du er ung i denne klubben.

- Vi snakker egentlig ikke om det. Vi hjelper hverandre på trening. Jeg og John ser opp til Glen, som er høyreback på landslaget, og det beste er at vi kan lære av ham.

Kelly har spilt 29 kamper for Liverpool så langt, én mer enn hans gode venn Jay Spearing.
- Min ambisjon som ung gutt var å spille for Liverpool. Nå har jeg gjort det like under 30 ganger.

- Nå må jeg holde det gående og lære fra dem beste her. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig uansett hvilken turnering det er. Å være en del av et lag som Liverpool er meget bra for tiden. Det er spennende tider.

- Det står oppført antall kamper i programmet. Jeg og Jay følger litt med på det. Jeg tror jeg er et par kamper foran ham. Det må fortsette slik.