- Opp til manageren nå

Steven Gerrard var glad for å få noen minutter på banen igjen. Nå dreier det seg å komme i form gjennom trening og kamper, og han håper han er med i troppen til neste kamp mot Wolves.

- Faktisk var det slik, svarer Stevie G på spørsmålet om at Brightons gode spill gjorde at han fikk noen færre minutter med spilletid. – Hvis vi hadde ledet med to eller tre mål ved pause kan det hende jeg hadde spilt noen flere minutter, men kvelden dreide seg ikke om meg.

- Det handlet om å gå videre til neste runde og få kampen mot Tottenham ut av kroppen, noe vi gjorde i kveld.

- Nå er det opp til manageren. Det sier seg selv at etter å ha vært seks måneder ute vil alt nå dreie seg om å få nok treningsøkter og kamptid, slik at jeg kan komme i kampform og komme dit jeg ønsker å være.

- Det er bare fint å ha kommet igjennom den første testen. Nå skal jeg trene igjen i morgen og forhåpentligvis bli tatt ut blant de 18 som er i troppen mot Wolves og få noe mer spilletid.

- Han er en jordnær kar, en god scouser, kommenterte Gerrard om Craig Noone, som skapte overskrifter ved tidligere å ha vært med å legge tak for Liverpools kaptein og nå var på andre siden av banen. – Han gjorde en utmerket jobb på mitt hus og, i mine øyne, var hans banens beste i dag. Han var veldig uheldig som ikke scoret og jeg synes han hele tiden var en trussel, så gratulasjoner til ham for det.