- Overrasket over mangel på bredde i troppen

John W Henry avslører at han var overrasket over hvor svak Liverpools stall var da han kjøpte klubben i fjor. I tillegg har LFC et av de største lønnsbudsjettene i Premier League.

Liverpool forsterket stallen med kjøpene av Andy Carroll og Luis Suarez i januar. Ut forsvant Fernando Torres, Ryan Babel og Charles Itandje. I tillegg har Paul Konchesky og Brad Jones gått på lån til klubber i The Championship. Fra før er Emiliano Insua, Philipp Degen og Nabil El Zhar er allerede lånt ut, men trioen står fortsatt på klubbens lønningsliste. I den seneste oppgitte oversikten fra 2008/09 betalte Liverpool ut £100M i lønninger i året, tredje mest i Premier League. John Henry ønsker å få en tropp som gir mer valuta for pengene.

Ved eierovertagelsen var spillerstallen svakere enn Fenway Sports Group trodde.
- Den verste overraskelsen var  mangelen på bredde i stallen. Vår største bekymring ved å overta dette ansvaret var denne saken, og det var et større tema enn vi fryktet, sier John Henry til Four Four Two.

- Det var en enorm lønnspost på flere millioner i årslønn for en tropp med veldig lite kvalitet i bredden.

- Vår første prioritet er å vinne Premier League-tittelen. Det er det vi tar med oss på hver dag på jobb, og det er kraften som driver oss til å få fremgang. Hvis vi kan oppnå det, har vi kommet i en posisjon der vi kan være suksessfulle på alle fronter, inkludert Europa.

- Suksess er å vinne mesterskap. Det er ingenting mindre enn det. Og når du vinner et mesterskap, og det skal vi gjøre, verken måles eller oppnås det ved å vinne én gang.