- På tide å beseire Wigan

Martin Skrtel håper at Liverpool kan vinne borte mot Wigan for første gang på fire år. Uansett bane har Liverpool kun vunnet en av de seneste fem kampene mot «The Latics».

Liverpool har ikke vunnet borte mot Wigan siden Yossi Benayoun scoret vinnermålet et kvarter før slutt i september 2007. Siden den gang har de røde spilt to uavgjort og tapt én kamp der.
- Juleperioden er veldig viktig for hvert lag. Vårt mål er å ta maksimalt med poeng i hver kamp vi spiller, sier Martin Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Du vet at du alltid står overfor en vanskelig kamp når du spiller borte mot Wigan, Stoke eller Bolton. De har lik spillestil.

- Vi må kjempe hardt for å vinne. De fikk et bra poeng på lørdag med uavgjort mot Chelsea.

- Jeg synes vi er skyldige litt lykke borte mot Wigan. Vi må bryte denne barrieren med å ikke ha vunnet der på tre år. Forhåpentligvis kan dette være en bra tid å gjøre det på.

- Jeg vet ikke hvorfor resultatene har vært bedre borte enn hjemme, men målet vårt er alltid å forsøke å vinne hver kamp.

- Jeg synes vi har spilt meget bra totalt sett på Anfield, men noen ganger får du ikke resultatene prestasjonene fortjener. Vi skaper fortsatt mange sjanser. Vi håper å score flere mål i fremtiden.

Liverpool vil få støtte av mange tilreisende supportere på DW Stadium i kveld.
- Det føles som en hjemmekamp å spille i Wigan fordi det er ikke så langt å reise og vi har bestandig mange supportere med oss. Supporterne er alltid med oss. Forhåpentligvis kan vi belønne dem med en seier og en ny, god opptreden.

I England er det et hektisk kampprogram ved juletider. Det er i sterk kontrast til da han spilt for Zenit i Russland.
- Det er mange kamper, og det er totalt annerledes enn hva jeg var vant med før jeg kom til England, men jeg trives med det.

- Min familie kommer over i julen. De skal være på Anfield når vi møter Blackburn 2. juledag, og jeg ser frem til det.