- På tide at LFC og Hodgson skiller lag

Liverpool-legenden Phil Thompson mener Liverpool bør skifte manager.

- Vi har aldri tidligere hatt så mange supportere som ber om managerens avgang, og ikke med et slikt volum, skriver Phil Thompson i Liverpool Echo.

- Jeg liker det ikke fordi i Liverpool liker vi å tro at vi kan håndtere disse tingene annerledes, og vi går ikke rundt og ber om managerens hode slik som dette. Men dette er tider uten sidestykke for klubben.

- Supporterne er emosjonelle og sinte, og man må forstå det og ta det i betraktning. De senere årene har supporterne vært gjennom noen veldig bekymringsfulle tider, med eierforhold og gjeld.

- Til slutt fikk de se en slutt på æraen med Hicks og Gillett, og gjelden ble borte, men i stedet er det nå store problemer på banen. Dette er en stolt og suksessrik klubb med de beste supporterne i verden - og de har det forståelig vondt.

- Jeg må være ærlig og innrømme at den eneste måten jeg ser for oss at vi skal komme ut av dette er en verdig avskjed.

- Roy Hodgson har gjort sitt aller beste, men han har hatt mange problemer å håndtere, og noen ganger er det bare å innrømme at klubben og problemene er litt for store for deg å håndtere, og at noe må skje.

- Hvis Roy og klubben kan komme frem til en avtale som lar ham gå med hodet hevet og som tillater Liverpool FC å komme seg videre, så er jeg lei for å si det, men jeg tror det vil være til det beste for alle involverte.

- Roy kom inn under de tidligere eierne, og han arvet en tynn tropp som manglet talent og oppofrelse.

- Han har ikke hatt en daglig leder å jobbe med de seneste månedene, og til tider kan det ikke ha vært lett for ham. Tidlig måtte han takle Mascherano-situasjonen. Han prøvde å holde på en spiller som ville vekk, men som stod på sitt og til slutt fikk sin vilje.

- Men Roy har gjort noe fundamentalt galt med taktikk og mannskap, spesielt på bortebane. Sannheten er at vi ikke har sett en fantastisk forestilling fra Liverpool hele sesongen. Og vi har sett noen ynkelige.

- Vi har vært middelmådige. Eierne, som må ha honnør for å ha brukt tid og har lyttet for å forsøke å forstå klubben bedre, må vite at dette ikke er hva Liverpool handler om. Tvert i mot.

- De vil snakke med de rette personene om hvordan de skal håndtere slikt, håper jeg. Etter min mening er kommersiell direktør Ian Ayre og Kenny Dalglish de beste menenskene å lytte til.

- Jeg hater forhastede reaksjoner, men dette er ikke det, og jeg har ingen glede av å si det. Men det er på tide at Roy Hodgson og Liverpool skiller lag.

- Men det er tid for en avskjed av måtene mellom Roy Hodgson og Liverpool, og noe som bør skje med en grad av verdighet for alles skyld.