- Pelosi er en spennende spiller

U18-trener Mike Marsh betegner den nysignerte amerikaneren Marc Pelosi som en spennende spiller.

17-åringen fra California har som kjent skrevet under for Liverpool, og debuterte for Liverpool U18 allerede i lørdagens bortekamp mot Crewe. Han var også ubenyttet innbytter da reservelaget spilte mot Blackburn mandag kveld.

- Marc er en god gutt som har gjort et meget godt inntrykk etter at han kom hit. Han har trent med oss noen økter, men lørdag var hans første kamp ettersom alle papirene var i orden først da. Han spilte i en omgang mot Crewe, og klarte seg veldig bra, uttaler trener Mike Marsh til Liverpool Echo.

- Marc vil rullere mellom disse to lagene, U18-laget og reservelaget, og så får vi se an utviklingen hans, fortsetter Marsh.

- Han har et åpenbart talent. Han er en venstrebeint midtbanespiller, som egentlig kan benyttes hvor som helst på venstresiden.

- Han har vært kaptein for USA sitt U17-landslag, og har potensial. Dersom han fortsetter fremgangen, er jeg sikker på at han vil nå langt.

Pelosi ble født i Tyskland, og ledet USA U17 som kaptein i sommerens VM i Mexico. Han har gjort åtte mål på 28 kamper for U17-landslaget. Han er fra Sunnyvale i California, men valgte å flytte til Liverpool når han nå fikk sjansen.