- Presset er på Liverpool

Til tross for at Wolves også kommer fra to ligatap, mener manager Mick McCarthy at hans menn har alt å vinne på Anfield. Han antyder en defensiv oppstilling foran The Kop.

Wolverhampton er i en noe tilsvarende situasjon som Liverpool, etter at de som følge av en god start i årets Premier League nå kommer til Merseyside etter to hjemmetap mot Tottenham og QPR. I likhet med de røde slo man noe tilbake med avansement i Carling Cup i midtuka, hvor Wolves foran egne fans satte Millwall på plass med 5-0. Dermed har også Mick McCarthy en lignende oppgave i forhold til sitt laguttak som Kenny Dalglish, i og med at spillere i troppen kom inn og la press på manageren for en startplass også i ligaen.

- Kanskje vil en kamp mot Liverpool være det beste for oss etter hva som skjedde forrige helg, hevder McCarthy til lokalavisen Express and Star. – Å reise til Anfield å spille vil bety at det ikke er noe press på oss.

- Jeg tror kampen sist lørdag (mot QPR) var en av de kampene hvor presset var på oss om å spille bra og å vinne mot en nyopprykket lag. Mot Liverpool er det ingen som forventer at vi skal ta poeng. Vi kan være avslappet og gå ut og spille.

- I andre kamper har vi spilt bra denne sesongen, vi har greid å holde på ballen og spilt et bra pasningsspill, vunnet tilbake ballen i gode posisjoner og ikke blitt overspilt. Mot QPR gjorde vi ikke noe av dette, men det er den eneste dårlige kampen vi har gjort på en stund.

- Jeg vil gjerne spille 4-4-2 hele tiden, men jeg er ikke sikker på om jeg kan, innrømmer McCarthy i forhold til om det kan bli aktuelt å gå mer defensivt ut på Anfield.

- Kan vi gjøre det mot lag som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal og Liverpool? Det kan være at vi benytter tre på midtbanen og at en av dem trekker seg tilbake, eller at en spiller lenger inn i banen, fortsetter manageren og antyder at det kan gå mot en mer forsiktig oppstilling.

Kapteinen Roger Johnson forventer å bli erklært skadefri til morgendagens kamp, og spissen Steven Fletcher er også spilleklar igjen. Fra troppen til Wolves er Kevin Foley, Sylvain Ebanks-Blake, Ronald Zubar og Jody Craddock uaktuelle.