- Resultatene ga meg jobben

Kenny Dalglish var aldri i tvil om at han ville trives tilbake i managerstolen, og at det var hvordan Liverpool gjorde det ute på banen som ville avgjøre om han fikk fortsette eller ikke.

- Jeg sa da jeg tok jobben i januar at jeg var fornøyd med å kunne hjelpe klubben for resten av denne sesongen, forteller Kenny til The Times. – Nå har eierne i deres visdom bestemt at de ønsker at jeg skal være her litt lenger, og det er fantastiske nyheter for meg selv og Steve at vi har signert disse kontraktene.

- Både John (W. Henry, hovedaksjonær) og Tom (Werner, styreformann) har brukt tid til å vurdere hva som er best for klubben og få inn folk de vil skal bringe klubben framover. De er begge vinnere, men forstår hva supportere ønsker fra et lag som Liverpool og måten vi skal gjøre ting på.

- Jeg kom i januar og sa jeg ville gjøre mitt beste, og det er hva vi fortsatt kommer til å gjøre. Du føler deg veldig ydmyk og stolt over å ha blitt spurt om å komme tilbake. Da de spurte meg om å komme tilbake denne gangen, er det forståelig at de ønsket å bruke den tiden de trengte i tilfellet det ikke passet meg eller det ikke passet dem.

- Jeg tvilte aldri på at så snart jeg var tilbake i jobben var det noe jeg ville trives med, slik at det eneste jeg tenkte på som avgjørende var resultatene.