- Samme innstilling til kampene

Liverpool har spilt fremragende mot topplagene denne sesongen, men slitt langt mer mot lag lengre ned på tabellen. Kenny Dalglish mener spillerne har samme innstilling til kampene.

Liverpool har beseiret Arsenal og Chelsea, samt spilt uavgjort mot begge Manchester-lagene, men avgitt poeng hjemme mot Sunderland, Norwich og Swansea. I de neste kampene venter Fulham, QPR, Aston villa, Wigan, Blackburn og Newcastle.
- Det har vært nok av kamper der vi ikke har fått som fortjent i form av poeng, men jeg vil ikke si at det har med uflaks å gjøre, sier Kenny Dalglish til Sunday Mirror.

- Det har ingenting å gjøre med uflaks dersom motstanderens keeper spiller bra. Vi må gjøre mer for å ta vare på de fleste sjansene vi skaper. Vi må få så mange skudd på mål som vi kan klare. Hvis vi gjør det, så er jeg sikker på at vi vil få flere positive enn negative resultater.

- Prestasjonene har vært fremragende. Jeg tror ikke at spillerne har annen tenkemåte i diverse kamper mot de såkalte store klubbene. Resultatene kunne ha vært annerledes, men ikke tilnærmingen, innstillingen eller forberedelsene. Jeg er sikker på at vi kommer til å få vår belønning til slutt.