- Selger ikke navnerettighetene for Anfield

Ian Ayre sier at Liverpool FC ikke vurderer å selge navnerettighetene for Anfield, men bekrefter at klubben ser på muligheten dersom de velger å bygge nytt stadionanlegg.

Administrerende direktør Ian Ayre bekreftet på Soccerex Forum i Manchester i dag at Liverpool leter etter en samarbeidspartner som kan kjøpe navnerettighetene til et nytt stadionanlegg dersom klubben velger å bygge ny bane. Det skal imidlertid være uaktuelt å omdøpe nåværende Anfield.
- Vi leter aktivt etter en navnepartner dersom vi flytter til nytt stadion, men det vil ikke skje dersom vi bestemmer oss for å bli værende på  Anfield, uttaler Ian Ayre ifølge Liverpoolfc.tv.

Klubbeier Fenway Sports Group har gjort det klart at økte billettinntekter ved å øke tilskuerkapasiteten er sentralt for å få Liverpool FC tilbake i toppen av engelsk og europeisk fotball, men de har ennå ikke kommet med en offisiell beslutning om de kommer til å bygge nytt stadionanlegg i Stanley Park eller bygge ut nåværende stadion. 

- Ingen endelig avgjørelse har blitt tatt, men en betydelig arbeidsmengde vil fortsatt bli lagt ned for å analysere mulighetene som ligger åpne for oss, enten det er ombygging av vårt eksisterende hjem eller å flytte til et helt nytt stadion i Stanley Park, fortsetter Ian Ayre.

Arsenal tjener £100M på en 15-årig navnerettighetsavtale med flyselskapet Emirates, men det inkluderer også en draktsponsoravtale på åtte år.

Først publisert: 30.03.2011 16:49