- Shelvey spilte meget bra

Pep Segura skryter av Jonjo Shelvey etter at reservelaget avsluttet seriespillet med 2-2 mot Manchester United på Anfield i går kveld. Midtbanespilleren scoret Liverpools første mål, og var de rødes beste spiller.

- Shelvey demonstrerte sine kvaliteter, og spilte en fantastisk kamp. Han ønsker å vokse som spiller og spille for førstelaget. Han var fokusert, og gikk foran som et godt eksempel for våre unge spillere, sier Segura til Liverpoolfc.tv.

- Vi kunne ha vunnet kampen, men uavgjort var kanskje et rettferdig resultat. Manchester United spilte bra. Til tider spilte vi bra også, men vi var skuffet over å slippe inn et sent mål, legger han til.

Segura stilte med et rutinert mannskap i går. Både Joe Cole, Christian Poulsen, David N'Gog og Danny Wilson var å finne i startoppstillingen i tillegg til Shelvey.

- Det var en flott opplevelse for de unge spillerne å få sjansen til spille sammen med spillere i førstelagstroppen, og de vil lære mye av det, sier spanjolen.

Det er lagkaptein Andre Wisdom helt enig i.

- Det er alltid flott å få sjansen til å spille sammen med erfarne kvalitetsspillere, for du kan lære mye fra dem. Jeg trivdes med å spille sammen med Danny Wilson. Han er en god spiller, og vi trives også sammen utenfor banen.

- Kampen sett under etter var uavgjort et rettferdig resultat, men guttene er skuffet over at vi ikke kunne holde på vår 2-1 ledelse.