- Skadene setter ting i perspektiv

Martin Kelly befinner seg for tiden på behandlingsbenken etter hamstringskaden han pådro seg mot West Ham. Høyrebacken akter imidlertid å komme raskt tilbake på banen, og spille bedre enn noen gang.

- Det hjelper meg å jobbe sammen med karer som Stevie og Carra. De snakker med deg hele tiden, og prøver hele tiden å teste deg ut for å finne ut om du er mentalt tøff nok til å håndtere forventningspresset. Det har vært en god lærekurve for meg, sier Kelly til LFC Weekly.

- Du skjønner fort, om du skulle ha vært i tvil tidligere, hvilket press det er på å ta tre poeng i hver eneste kamp for en storklubb. Gerrard og Carragher ønsker at du skal prestere på topp, og gi 100% for klubben hele tiden. Dersom de klager på deg, så er det ikke ment personlig. Det er bare tre poeng som teller for dem.

- Etter å ha fått spille noen kamper, for så å bli skadet, så skjønner jeg mer hvor kort en fotballkarriere kan være. I et øyeblikk er du på laget og spiller mot Ryan Giggs foran 75 000 tilskuere, og i neste øyeblikk er du på behandlingsbenken og kan ikke engang sparke ball i parken. Karrieren kan være over før du aner det, så man må sørge for å gi alt i hver eneste kamp man får spille.