- Skuffet over bare ett poeng

Charlie Adam var skuffet over at Liverpool bare tok ett poeng i hans debutkamp, men den tidligere Blackpool-spilleren var fornøyd med å notere seg for en målgivende pasning.

- Det var fint å få en målgivende pasning, men det som er viktig er at laget vinner. Derfor er vi skuffet over uavgjort. Vi kunne ha fått en bedre start på sesongen, men det gjenstår mange kamper, uttalte debutant Adam til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Målet vi slapp inn var skuffende. Vi kunne ha avgjort kampen i første omgang, men etter pause gjorde vi ikke nok til å vinne matchen, la han til.

Adam synes at Kieran Richardson burde ha vært utvist da han felte Luis Suarez etter bare fem minutter, og fratok uruguayaneren en opplagt scoringssjanse.

- Det var kanskje en vanskelig avgjørelse å ta for dommeren, men jeg synes det var rødt kort. Men det er dommeren som dømmer, og vi måtte bare forholde oss til det.

Nå står en vanskelig bortekamp mot Arsenal på programmet neste helg. Adam innser at det blir en tøff kamp å vinne, men er klar på at troppen ser frem til utfordringen.

- Arsenal er en storkamp, men alle kamper er store for denne klubben. Det spiller ingen rolle hvem vi spiller mot. Det blir en tøff kamp, men vi ser frem til den. Vi skal ha en god treningsuke først, så vi vil forberede oss godt til Arsenal-kampen.

Adam var ellers imponert over Luis Suarez, som bare hadde fem dager med trening bak seg før ligaåpningen.

- Det var godt å se ham tilbake, ettersom han er en toppspiller. Alle har snakket om hvor god han er. Jeg tror vi kunne se hvorfor han er i denne klubben. Som sagt, han er en toppspiller, og han satte scoringen sin på en flott måte.