- Spearing har ingenting å bevise

Jay Spearing er tilbake etter tre kampers karantene. Kenny Dalglish mener spilleren har ingenting å bevise. 23-åringen trenger ikke endre på mye, men må bli mer moden.

Jay Spearing har stått over mot QPR, Aston Villa og Wigan etter at han ble utvist mot Fulham for en takling på Moussa Dembele.
- Det var ingenting ondsinnet i taklingen hans. Han var helt fokusert på å vinne ballen. Han vant ballen, men momentumet fortsatte og han kom i kontakt med Dembele, forklarte Kenny Dalglish på sin pressekonferanse i dag.

- Man skal ikke klage på at noen er overentusiastisk. I den alderen forventer man det. Jeg er sikker på at han vil bli mer kunnskapsrik av erfaringen, men det er ingenting den lille mannen behøver å endre mye på.

- Alle har ulik karakter, men karakter er noe som gjør deg suksessfull. Den lille mannen har tydelig vært suksessfull her. Vi har ingen intensjoner om eller behov for å endre guttens karakter. Han må bare bli litt mer moden. Jeg er sikker på at tre kamper har lært ham det.

- Det var skuffende å miste ham. Den lille mannen gjorde det meget bra. Han har sonet straffen sin og er tilbake etter tre kamper. Kanskje det er en fordel at kampene kommer raskt. Karantenen varte ikke så lenge.

- Han har ingenting å bevise for oss. Vi vet hva Jay kan gjøre, og vi vet hvordan han er. Han har gjort det meget bra for oss tidligere. Det er ingen grunn til å tro at han ikke skal gjøre det bra i fremtiden.