- Spesielt å score

Charlie Adam innrømmer at det var et spesielt øyeblikk å score for Liverpool for første gang, men det vil bli enda mer spesielt i en Premier League-kamp.

Charlie Adam scoret Liverpools første mål i 6-3-seieren mot Malaysia XI, men måtte ta straffesparket to ganger fordi noen Liverpool-spillere hadde løpt for tidlig inn i straffefeltet.
- Selvsagt er jeg henrykt over å komme på scoringslista. Prestasjonen er alltid det viktigste. Jeg er heldig fordi Andy (Carroll) skulle ha tatt straffen. Han var snill som overlot den til meg, sa Charlie Adam til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Det var min første reelle sjanse til å score, og jeg er henrykt. Jeg ville imidlertid heller ha hatt den i Premier League enn i en treningskamp.

- Det var tilsvarende situasjon til den jeg hadde forrige sesong mot Tottenham da jeg måtte ta sparket to ganger. Jeg visste hvordan det ville bli, men jeg var glad ballen gikk i mål denne gang. Å score mål for denne klubben betyr mye, men som sagt, det vil bli mer spesielt når jeg får en scoring i Premier League.

Utrolige 80000 tilskuere var til stede på Bukit Jalil National Stadium.
- Å komme hit og ha 80000 som støtter deg er utrolig. Det viser bare hvor stor denne klubben er. Vi kommer til å trenge støtten i sesongen. Forhåpentligvis kan vi betale tilbake med gode prestasjoner og resultater.

- Når du kommer til en stor klubb som Liverpool, forventer du å se mange supportere, men kanskje ikke i den grad som det har vært her i Asia denne uken.