- Spillerne fortjener ros

Kenny Dalglish mener spillerne fortjener ros for måten de har respondert etter at han tok over. Liverpool har kommet seg opp på 6.plass og kjemper om plass i Europa, noe som så vanskelig ut da Dalglish kom inn i januar.

Etter 1-2 mot West Bromwich ligger Liverpool fem poeng bak Tottenham i kampen om 5.plassen. London-laget gjester Anfield i nest siste ligarunde. Kenny Dalglish tar kun én kamp av gangen. Først er det Manchester City på programmet førstkommende mandag.
- Jeg tror ikke 6.plass er en plassering vi egentlig ønsker å ha, men honnør til spillerne. Det har bare kommet inn to spillere og to har reist.. Spillerne som har tatt oss dit vi er, fortjener mye ære for det, uttaler Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror ikke de kunne ha gjort mye mer. Jeg tror de har gjort mer enn de muligens kunne. Vi har vunnet noen kamper som folk kanskje ikke trodde vi kunne vinne. Vi har tapt andre kamper vi trodde vi burde vinne, men til syvende og sist vil vi summere opp poengene på slutten av sesongen og se hvor vi befinner oss.

- Hvis vi havner på sjette, vil det være en prestasjon av spillerne som har fått oss så langt på så kort tid, men vi må fortsette å holde det gående og se hva som skjer.

- Tottenham-kampen er vår nest siste kamp for sesongen, men vi ser bare så langt som til Man City. Som vi alltid har sagt, neste kamp er alltid den viktigste. Det er alt vi kan konsentrere oss om.

- Uansett hva som skjer mellom nå og siste kamp mot Aston Villa, vil det være avgjørednde om vi er nærmere eller lengre bak Tottenham.

- Vi vil først bruke all vår energi på å få et resultat mot Manchester City.

Liverpool har over en uke til å forberede seg til Manchester City-kampen.
- Vi har hatt en merkelig uke, avspark klokken 15.00 mot West Brom på lørdag og så fri en uke, men guttene trener fortsatt bra og forbereder seg.

- Jeg vet ikke om det er en fordel eller om det er ugunstig. Etter et tap ønsker du å spille kamp så fort som mulig bare for å få den forrige ut av kroppen.

- Vi har ikke hatt den muligheten, men vi har fått mulighet til å få Shelvey i bedre form med en kamp fo reservene og få Aurelio tilbake.

- Hvis det er noen med et par smeller eller slag, så får de tid til å bli kvitt dem og bli skadefrie. Men med den flaksen vi har for øyeblikket vil vi trolig pådra oss noen skader på trening søndag formiddag.

- Spillerne var skuffet over å tape mot West Brom, men de har trent meget bra, så vi vil bli klare. Desto nærmere vi kommer mandagens kamp, jo flere forberedelser vil vi gjøre.