- Spillerne må ta sin del av ansvaret

Liverpools reservekeeper, Brad Jones, er sjokkert over at mannen som hentet ham til Anfield, Roy Hodgson, har forlatt klubben. Sisteskansen mener at spillerne har en minst like stor del av ansvaret for at resultatene har uteblitt.

Jones frykter også at Hodgsons avgang skal innvirke på hans posisjon i klubben, ettersom det var Hodgson som hentet ham fra Middlesbrough i sommer. Men han tror at midlertidig manager Kenny Dalglish har sett nok til ham til at han ikke trenger å være så veldig bekymret.

- Alle er skuffet. Når resultatene ikke går din vei, er det som regel manageren som mister jobben. Men vi er de som går ut på banen, og det er vi som ikke har oppnådd resultater, uttaler målvakten til The Age i forbindelse med en av det australske landslagets treningsøkter i Doha foran Asia-mesterskapet.

- Det er alltid det samme, en stor klubb og vi gjør det ikke bra, så det er skuffende. Men det er opp til spillerne å snu dette i andre halvdel av sesongen, og sørge for at vi oppnår resultater som gjør at vi klatrer på tabellen.

- Jeg skylder Roy Hodgson mye, som hentet meg til Liverpool. Når jeg kommer tilbake til Merseyside må jeg sørge for at alle har den samme respekten for meg og ønsker å ha meg dere like mye som Roy gjorde. Jeg tror det blir noen vanskelige uker, men så lenge guttene oppnår noen gode resultater vil vi snu dette.

Jones håper ikke at det vil skade hans fremtid i Liverpool at han nå er borte på landslagsoppdrag.

- Kenny har vært involvert med klubben ganske mye, han har sett hver eneste kamp, og han har møtt opp på treningene. Han har sett meg spille, og han kjenner meg og har møtt meg mange ganger, så jeg tror ikke det blir noe stort problem. Jeg skulle selvsagt gjerne vært i Liverpool og hjulpet laget nå, men mens jeg er her må jeg gi 100% for Australia.