- Spissduo i verdensklasse

Spearing mener Liverpool har to spisser i verdensklasse i Suarez og Carroll. Det vises på resultatene og spillet i kampene at Liverpool-spillerne støtter Dalglish.

Luis Suarez og Andy Carroll ble hentet til Liverpool i januar, og er de to dyreste spillerkjøpene i Anfield-klubbens historie. Suarez kostet £22,8M fra Ajax, mens Carroll ble hentet for £35M fra Newcastle. Luis Suarez har til nå spilt i fire kamper for Liverpool. Andy Carroll fikk sin debut da han kom inn i det 74. minutt mot Manchester United.
- De to spissene vi har kjøpt er verdensklasse, og vi har betalt gode penger for dem, uttaler Jay Spearing til BBC Radio Merseyside.

- Suarez har allerede vist at han er veldig skarp i og rundt straffefeltet, liker å utfordre og kommer til avslutninger. Han har vist i Nederland, på et mindre antall kamper, at hans scoringsstatistikk er utrolig.

- Andy Carroll har vist at han kan score alle slags typer mål i Premier League. Han har spilt på landslagsnivå.

Liverpools form har blitt vesentlig bedre etter at Kenny Dalglish tok over manageransvaret i januar. 3-1-seieren mot Manchester United er høydepunktet så langt denne sesongen. Spearing mener Dalglish har vært en inspirasjon for spillerne og bidratt til å forbedre selvtilliten deres.
- Han er den største spilleren som har vært i Liverpool Football Club. Han har en aura. Han har kommet inn og gitt spillerne mye selvtillit.

- Han har ikke forandret mye, men han har brakt inn sine egne treningsmetoder. Steve Clarke har kommet inn og tatt treningene. Han har tilført nye ideer.

- Det vises i resultatene og i kampene at vi støtter manageren. Vi har alle litt selvtillit, noe du kan si var litt borte de første månedene av sesongen. Siden Kenny kom inn, har vi begynt på et nytt kapittel, og vi ser fremover nå.