- Steven vil gi oss et løft

Kenny Dalglish er overbevist om at Steven Gerrard, tilbake i spill i kveldens kamp mot Fulham, vil gi laget noe ekstra. Kapteinen ventes å erstatte Christian Poulsen.

- Det er bare stort å ha vår kaptein tilbake, fortalte manager Dalglish i forbindelse med gårsdagens pressekonferanse. – Alle vil være henrykt over å se ham tilbake. Han vil gi alle et løft, publikum, spillere og stab.

- Han er en gutt fra Liverpool. Han har gitt alt for denne klubben og vil fortsette å gjøre det, fortsatte Kenny. – Andre får vurdere hvilket nivå han har, men for meg har han vært helt fantastisk for oss og det vil også være tilfellet framover. Vi er bare veldig glade for at han er en av oss.

- Det kan være at jeg signerer den en dag, gliste Dalglish om det faktum at både Steven Gerrard og han selv har trøyer av hverandre hjemme i stua. King Kenny en stor favoritt i familien Gerrard. – Hvis jeg har hatt en liten del i noens følelser for denne klubben, da får så det være. Siden jeg begynte å sitte på tribunen har Steven spilt en stor rolle i denne klubbens historie. Jeg har også en trøye av Steven Gerrard i huset, men nå må vi stoppe å være så sosiale, mente manageren halvt på spøk og halvt på alvor.

Lucas skal være spilleklar etter å ha fått en liten lårstrekk, mens Milan Jovanovic (sykdom) og Paul Konchesky (ankel) også skal være aktuelle for troppen til kveldens oppgjør mot Fulham. Det har ikke kommet noen opplysninger om at David N’Gog er friskmeldt av sin skade, mens Jamie Carragher er ventet å være ute i noen uker til.

Det er ventet at Dalglish vraker Christian Poulsen til fordel for Steven Gerrard av det laget som startet mot Wolves, og at Lucas da blir trukket bakover på banen og Gerrard vil sammen med Raul Meireles ligge sentralt bak Fernando Torres.