- Stevie og Carra er ikke ferdige

Kenny Dalglish insisterer på at Steven Gerrard og Jamie Carragher fortsatt har mye å gi som fotballspillere for Liverpool, trass i at de to scouserne begynner å dra på årene.

Både 31 år gamle Gerrard og 33 år gamle Carragher er for tiden skadet, og begge kan måtte stå over morgendagens kamp mot Swansea.

- Ingen kan nekte for at disse to har spilt en viktig rolle i denne fotballklubbens historie. De har vært veldig viktige, og vil fortsette å være viktige for denne klubben. Juveler som dem er alltid vanskelige å erstatte, men slikt er en del av denne kubben. Folk flytter på seg, de blir gamle og du må erstatte dem for å ta laget fremover. Det skjer med alle. Det er hvordan du håndterer dette som er det viktige, uttaler Kenny Dalglish til The Telegraph.

- Det er også viktig å vise respekt, og sette pris på innsatsen som spillerne har lagt ned. Dette er ingen nekrolog, verken for Steven Gerrard eller Jamie Carragher. De har begge litt mer å bidra med her, legger han til.

- Vi skulle selvsagt gjerne hatt begge skadefrie, men når de er skadet kan vi ikke gå rundt å synes synd på oss selv. Vi må stå på videre. Responsen fra de andre spillerne har vært fantastisk. Det reflekterer hvor sterk troppen er nå sammenlignet med mot slutten av forrige sesong. Jeg tror ikke vi ville ha klart oss like bra uten både Carra og Stevie mot slutten av forrige sesong, som vi gjør nå. Men vi skal ikke ta ting for gitt. Jo raskere de er tilbake, jo bedre er det.

- De har fortsatt gode bein. Jeg tror ikke Carra noen gang tidligere har hatt en strekk i baksiden av leggen av den typen han pådro seg mot Stoke.