- Stolt over Coady

Juniortrener Rodolfo Borrell ser tilbake på en fin uke for Liverpools ungdomsakademi, hvor en avanserte i cupen, hadde spillere med til Europa League og vant i ligaen.

9-0 mot Southend i FA Youth Cup, hvorav fire på laget ble tatt ut av Kenny Dalglish i troppen som ble med Liverpool til Praha i Europa League, og så 4-1 mot Stoke i ligaen i dag, det har vært en sjeldent god uke for junioravdelingen til de røde. Trener for Liverpool U18, Rodolfo Borrell kan summere opp noen gode dager på liverpoolfc.tv.

“Det har vært noen travle dager her på akademiet og som synes å ha brakt oss mitt i det nasjonale søkelyset. Vår 9-0 seier mot Southend i FA Youth Cup skapte utvilsomt interesse fra supportere landet over og den seieren ble overgått av nyheten om at Kenny Dalglish tok ut fire fra vårt lag med i sin tropp til Europa League.

Jeg mener vi har noen virkelig spennende spillere på gang og jeg er veldig stolt over at noen av dem var involvert i forberedelsene til kampen mot Sparta Praha. Alle er opptatt av å sørge for at denne klubben har en lys fremtid, og det at disse spillerne får muligheten til å hente erfaring i en slik kamp i Europa er enormt.

Det finnes ingen bedre person til å gjøre dette enn Kenny. Jeg tror ikke det er noen manager i verden som kjenner klubbens junioravdeling bedre enn sjefen. Han kjenner til hver eneste lille detalj om vårt akademi, ungguttene og hvilke kvaliteter de har.

Han er også en legende innen fotballen og en spiller som nådde helt til topps. Hans status som tidenes beste spiller i Liverpool påkaller umiddelbar respekt og er enda en grunn til hvorfor han er det perfekte valget i å hjelpe våre unggutter til å ta steget opp på førstelaget. Ingen kan tilby dem bedre råd enn Kenny.

Jeg ville ha vært glad på vegne av alle spillere i min tropp som ble tatt ut som reserve mot Sparta Praha, men jeg er spesielt fornøyd over at Kenny valgte Conor Coady. Han er vår kaptein og representerer de verdier en ung spiller må ha for å spille i denne klubben. Han har ikke bare tekniske, fysiske og taktiske egenskaper, men han har også den rette innstillingen.

Det faktum at Conor er en lokal gutt vil også skape et bånd med fansen og jeg er ikke i tvil om at han kan gå foran som et godt eksempel for våre andre ungdommer."