- Stor skuffelse for alle

Dalglish er skuffet over å miste Lucas for resten av sesongen, men sier at skaden ikke er karrieretruende. Shelvey tilbake for å få bedre dekning. Fremdeles ingen dato for Gerrard-comeback.

Lucas Leiva mister resten av sesongen og må opereres for kneskaden han pådro seg mot Chelsea. Kenny Dalglish pratet om skaden på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Det er en stor skuffelse for alle, men aller mest for Lucas. Han har hatt en undersøkelse, og de vil gjennomgå det og bestemme hvor det vil være best for han å gå, hva han vil være mest komfortabel med, og så vil de gå for det de må gjøre.

- Han har spilt bra for oss, men dette er bare en del av fotballen er jeg redd. Vi er ikke den eneste klubben som får en skade på en spiller. Når vi har sagt at vi har en sterk stall, og når slikt som dette skjer blir det dessverre testet. Vi har vært fornøyd med stallen, og resultatene så langt reflekterer det.

- Vi har hentet tilbake Jonjo Shelvey fra Blackpool for å gi oss litt mer dekning, og vi har nok av spillere tilgjengelig. Vi har gode erstattere, og dersom vi behøver noen vil vi se på det, men jeg tror ikke vi trenger noen.

- Lucas har spilt veldig bra, og vi er skuffet for at han har pådratt seg en skade. Den er ikke karrieretruende, men den hjelper ikke akkurat oss eller Lucas. Vi må bare komme oss videre og akseptere det.

- Lucas går ikke rundt og synes synd på seg selv, det kan vi gjøre. Vi kan synes synd på han. Men vi kan ikke synes synd på oss selv heller. Vi har nok av spillere som ikke vil skuffe oss. Du så på Stamford Bridge tirsdag kveld at det var mange som spilte bra.

- Vi skulle mye heller hatt han frisk enn skadet, men vi har en sterk stall og det er andre i troppen som kan komme inn. Du må beregne skader, suspensjoner og alt annet du får i fotball. Dessverre for oss, er Lucas skadet nå. Vi må omstille oss og håndtere det, avsluttet Kenny.

Ingen dato for Gerrard-comeback
Et spørsmål mange stiller seg er hvor lenge Steven Gerrard vil være ute etter ankelinfeksjonen. Kapteinen gjorde comeback etter seks måneder på sidelinjen, men holdt kun i to kamper før han ble operert for en ny skade. Liverpool har ikke sagt noe om når han forventes tilbake, og ville heller ikke i dag sette en dato.

- Steven Gerrard har vist god progresjon, uten å sette en dato på når han vil være tilbake, sa Kenny i følge Liverpoolfc.tv.

I følge ryktene i Liverpool har man siktet seg inn på at han kan være tilbake mot slutten av denne måneden.