- Større kamp om plassene

Jamie Carragher tror Liverpools målsetning for sesongen vil bli styrt av resultatene framover, men at alle vil være fornøyd med topp fire. Vil ikke bytte Luis Suarez med noen i Premier League.

- Manageren har satt førsteplass som et mål i ligaen og det er bare riktig, understreker veteranen etter å ha ledet Liverpool til toppen av Premier League takket være seier mot Bolton. – Ved starten av sesongen kan du ha den målsettingen, men det kan forandres etter hvert. Hvis du ikke er med i toppen vil man måtte revurdere.

- Hvis vi er med i toppsjiktet i november-desember, da er vi på rett vei. Jeg tror likevel alle i klubben vil være fornøyd om vi kommer inn blant topp fire denne sesongen. Det er utvilsomt der klubben bør være.

- Når en ser på noen av de spillerne vi har hentet inn, så ser Downing ut som en stor spiller for oss og han har startet virkelig bra.

- Suarez er like god som noen annen i ligaen. Han er hva Rooney er for Man Utd og hva Tevez er for City.

- Stevie er spilleren vi har lent oss mot i vanskelige tider men han er ute nå, slik at Luis kan kanskje bli den som får oss ut av trøbbel.

- Vi har større kamp om plassene. Folk sier nå “jeg undrer meg over hvordan laget vil se ut”. Hvis ikke vi vet det da vet ikke konkurrentene det heller.

- Alle kan se hvordan han kan behandle mennesker og at han sørger for at folk føler seg bra, fortsetter Carra om manager Kenny Dalglish. – Du kan legge til at han gir spillere selvtillit og at de hver dag kommer til trening med smil om munnen.

- Som en spiller, hver gang du så Kenny Dalglish score et mål kjente du umiddelbart igjen det store gliset. Han er nøyaktig den samme nå når vi scorer et mål. Det er herlig å se. Det har en positiv innvirkning på spillere så vel som supportere.