- Straffesparket var en vits

Kenny Dalglish har overfor BBC utdypet sitt syn på de to kontroversielle situasjonene som medførte at Liverpool i dag røk ut av FA-cupen ved første hinder.

- Straffesparket var en vits. Jeg har sett situasjonen om igjen, og dersom de ikke har forandret reglene så er ikke det der noe straffespark, uttaler skotten.

- Den andre situasjonen. Jeg kan ikke forstå at det er noe rødt kort heller. Jeg var inne i dommergarderoben før kampen og leverte lagoppstillingen, og da sa jeg til Howard Webb at fotballen har forandret seg så mye siden mine aktive dager at det nesten ikke er lov med kroppskontakt lenger. Da fikk jeg som svar at det var det. Men kanskje jeg hadde rett likevel.

Manchester United-manager Alex Ferguson var ikke uventet av en annen formening.

- Det var et straffespark. Dimitar ble definitivt felt. Reprisen viser at Agger var såvidt borti ham, og når du er i fart fremover er det nok til å felle en spiller. Det var ingen grunn for Berbatov til å legge seg ned uansett. Han er ikke den type spiller. Han er ved dødlinja, i straffefeltet. Jeg mener det var riktig.

- Når det gjelder utvisningen, så var det ikke tvil. Det var to strake bein i lufta. Steven Gerard er ikke den type spiller, men det var en hodeløs takling. Jeg tror ikke dommeren hadde noe valg, fortsatte Ferguson om utvisningen.

- Det var utrolig at det bare ble 1-0. Men noen ganger, når lag blir redusert til ti mann, forsvarer de seg godt. Vi skulle ha avgjort kampen i annen omgang, og vi kunne gjort både tre og fire mål,. Alt kan skje på stillingen 1-0. Det har vi sett mange eksempler på i FA-cupen. Men heldigvis unngikk vi å gjøre noe dumt, avsluttet han.