- Suarez blir en nøkkelspiller neste sesong

Lucas Leiva er meget imponert over det Luis Suarez har prestert for Liverpool på fire måneder i klubben. Brasilianeren tror vi får se Suarez på et enda høyere nivå neste sesong.

Luis Suarez har slått til umiddelbart etter sin £22,8M-overgang fra Ajax i januar. Han har vist enorm arbeidsinnsats, flott teknikk og gode avslutteregenskaper. Lucas tror at Suarez, som har nettet fire mål på 13 kamper, vil bli enda skarpere neste sesong.
- Luis har bare vært i Liverpool i fire måneder, men det han har gjort allerede er fantastisk, sier Lucas Leiva til Liverpool Echo.

- Vi visste da han signerte at vi hadde fått en meget god spiss. Han beviste det i VM og med Ajax, hvor han scoret mange mål.

- Men han har funnet seg raskt til rette, og dere kan se at han føler seg hjemme. Det er flott fordi du kan spille ballen til ham og han skaper ting for oss. Luis har vært meget viktig for oss. Fansen elsker ham allerede.

- Motstanderne vil kjenne ham bedre neste sesong. Det vil gjøre det vanskeligere for ham, men jeg er sikker på at han vil være i stand til å håndtere det.

- Luis er bare 24 og blir fortsatt bedre. Jeg er sikker på at han vil være i stand til å spille på et meget høyt nivå neste sesong.

- Vi skal forsøke å hjelpe ham til å gjøre ting og score mål. Han vil bli en nøkkelspiller for oss neste sesong. Han kommer til å starte med mye selvtillit grunnet hva han har prestert de seneste månedene.