- Suarez er fantastisk

Carragher synes Luis Suarez er fantastisk. Han kunne ikke tenke seg å bytte uruguayaneren med Rooney eller Agüero. Thierry Henry er den beste spilleren Carragher har møtt i Premier League.

Jamie Carragher uttalte for en måned siden at han ikke kunne tenke seg å bytte Luis Suarez mot noen andre spillere i Premier League. Wayne Rooney og Sergio Agüero har begge begynt sesongen glitrende, men visekapteinen endrer ikke mening av den grunn.
- Jeg vet det er mange store spillere i ligaen. Agüero har begynt flott, Rooney har begynt flott, alle disse ulike spillerne, men jeg kan ærlig talt si, uten å være partisk, at jeg ikke ville byttet ham med noen, sier Jamie Carragher til TalkSport.

- Jeg sier ikke at disse spillerne ikke er så gode som ham, men for meg ville jeg ikke byttet ham med noen. Jeg synes han er fantastisk.

Jamie Carragher har spilt i Premier League siden 1997 og møtt mange gode spillere.
- De beste spillerne jeg noensinne har spilt mot er Thierry Henry. Han var noe annet. Jeg har spilt mot Rooney og Ronaldo, og spillere som det, men jeg synes han er den beste spilleren som noensinne har spilt i Premier League.

Carragher har også hatt mange gode medspillere gjennom årene.
- Den beste spilleren jeg noen gang har spilt med, der er det uavgjort mellom Steven Gerrard og John Barnes.