- Suarez er uforutsigbar

Martin Skrtel mener Luis Suarez' uforutsigbarhet gjør ham til en nesten umulig spiller å møte. Han spisspartner, Andy Carroll, er også vanskelig å spille mot.

Martin Skrtel slipper å spille mot Luis Suarez og Andy Carroll i Premier League, men har mer enn nok med å håndtere duoen på trening.
- De er begge flotte spillere og helt ulike, sier Skrtel til LFC Weekly.

- Vi må være fornøyd med de alternativene vi har nå. Hvis du forsøker å komme tett innpå Luis på trening, vil han vende deg vekk. Hvis du gir ham litt rom, vil han også vende deg vekk. Luis er en av de spillerne som er uforutsigbare. Selv om  han opptrerveldig stabilt, så vet du heller ikke hva han kommer til å gjøre. Av den grunn tror jeg han vil bli en veldig viktig spiller for Liverpool og en fansen virkelig vil like.

- Han kan snu en kamp på et øyeblikk og skape noe fra hvor som helst på banen. Som forsvarer må du holde et øye med ham hvert sekund av kampen.

Skrtel synes det var meget vanskelig å møte høyreiste Andy Carroll da Liverpool møtte Newcastle i desember.
- Andy er en stor mann, sterk, og spiller uten frykt. Jeg må innrømme at da jeg spilte mot ham, da han var i Newcastle, var det den vanskeligste jobben i mitt liv. Det var ikke enkelt. Jeg har ikke sett mange spillere på hans alder med så mye styrke og evner. Han kan være en fryktet motstander for enhver forsvarsspiller.