- Suarez kan bli en av de største

Steven Gerrard mener at Luis Suarez har alle forutsetninger for å bli en av de største spillerne i Liverpools ærerike historie.

Selv har Gerrard bare spilt tre kamper sammen med Suarez etter uruguayanerens ankomst i januar, grunnet sine lyskeproblemer. Nå ser lagets kaptein frem til å få opptre på samme scene som spissen.

- Jeg ser ingen grunn til at Luis Suarez ikke skal bli en av de største Liverpool-spillerne gjennom tidene. Han er fortsatt ung nok til det, og jeg er sikker på at han vil bli enda bedre enn han er nå, noe som er litt skremmende å tenke på, uttaler Gerrard til LFC TV.

- Han har appetitt for spillet, og ønsker å lære og bli enda bedre. Forhåpentligvis vil han bli lenge i klubben, da jeg mener han vil spille en meget viktig rolle i klubbens fremtid. Historie som ikke er skrevet ennå, legger scouseren til.

- Luis er en entusiastisk fotballspiller, og veldig intelligent. Han er som en guttunge på gata, treningene og kampene kan ikke komme hyppig nok.

- Når han har spilt sammen med Dirk Kuyt i det siste, har de vært som to duracellkaniner. De kan bare ikke slutte å løpe, og for forsvarsspillere må det være et mareritt å møte dem. De vil vite at disse to vil jage hver eneste ball.

- Det er fantastisk å ha Luis på laget, og forhåpentligvis kan han beholde sin gode form helt frem til sesongslutt. Klarer han det, vil det gi oss en mye bedre mulighet til å vinne sølvtøy.

Gerrard er også sikker på at Suarez sin landsmann, Sebastian Coates, vil bli en fin tilvekst for de røde.

- Han er ung, og har fortsatt mye å lære, men det finnes ikke bedre midtstoppere å lære av enn Carra, Agger og Skrtel. Han har kommet til klubben etter en fantastisk turnering i Copa America, så selvtilliten hans er høy. I tillegg vil Luis hjelpe ham med å finne seg til rette. Dette er en god tilvekst for oss.