- Suarez må beskyttes

Kenny Dalglish mente at Luis Suarez ikke fikk noen beskyttelse av dommeren mot Norwich. Manageren får trøbbel med fotballforbundet etter å ha uttalt seg om integriteten til spilleren?

Luis Suarez herjet med forsvaret til Norwich, men ble samtidig sendt i bakken en rekke ganger uten at dommeren reagerte. Kenny Dalglish stod opp for sin spiss etter kampen.

- Han behøver beskyttelse og jeg synes ikke han fikk det utpå der, sa manageren til pressen etter uavgjort på Anfield.

- Det er blitt stilt spørsmål ved hans integritet og kanskje er det hva han må slite med for øyeblikket.

- Det er deres integritet som det må settes spørsmålstegn ved, ikke hans, svarte Dalglish på antydninger i pressen og av andre om at søramerikaneren faller for lett. – På fotballbanen er han eksemplarisk, en fantastisk fotballspiller og vi har hundre prosent tiltro til Luis og måten han oppfører seg på.

- Han er en glimrende fotballspiller og han skapte mange sjanser. I 90 minutter var han en plage for dem, men han greide bare ikke å ta vare på sjansene.

Daily Telegraph antyder at Kenny Dalglish kan få problemer med det engelske fotballforbundet etter å ha uttalt seg om Luis Suarez. Liverpools nr.7 er for tiden under etterforsking i forbindelse med beskyldninger om rasisme fra Patrice Evra, og Alex Ferguson uttalte på fredag at han via et brev fra FA hadde fått beskjed om ikke å uttale seg om sak og spillere.