- Suarez vil ikke bli påvirket

Kenny Dalglish tror ikke anklagene mot Luis Suarez vil påvirke Liverpools angrepsstjerne. Klubben stiller alltid opp for spillere som har det vanskelig. Manageren ønsker en hurtig, men korrekt, avgjørelse.

Ifølge The Times hadde Kenny Dalglish og Luis Suarez et møte i dag, torsdag, hvor spilleren ble fortalt om anklagene mot ham, men hvor han også ble fortalt at Liverpool fortsatt har full tiltro til at Luis er uskyldig i hva FA anklager ham for. Klubben vil gi spilleren full støtte, og Dalglish tror ikke at trumfkortet i angrepet vil bli påvirket av all viraken.

- Jeg tror ikke at hans form vil bli påvirket av annet enn at det er noen dager hvor du spiller dårligere enn hva som er vanlig, sier Kenny om Luis Suarez til The Times. - Han har imidlertid gjennom mange kamper satt en meget høy standard, og som er vanskelig å opprettholde hver eneste uke. Den beste måten å vurdere ham på er når han ikke spiller bra, da er han fortsatt bedre enn de fleste.

- Jeg tror ikke det er noen tvil om at enhver spiller som har vært i denne fotballklubben, og som har vært i noen form av vanskeligheter, har blitt tatt godt vare på av folkene som er her. Det er bare slik det er i denne klubben.

- Vi har ikke forandret vårt standpunkt på noen som helst måte. Vi kommer bare til å gå videre og ta det som det kommer framover, og se hva som skjer. Vi vil ikke vike fra det vi har sagt, det har vi ikke råd til.

- Vi har sagt at vi ønsker å få dette avklart hurtig, men korrekt.