- Svak start ødela

Kenny Dalglish mente at en dårlig første halvtime av Liverpool ble kostbart mot Tottenham, og beklaget overfor fansen at siste hjemmekamp ikke ble den festen man håpet på.

- Jeg synes de startet bedre enn vi gjorde, scoret et mål og vi begynte ikke å spille før etter 25-30 minutter. Da så vi litt bedre ut, men så fikk de et mål tidlig etter pause og det ga dem et skikkelig fotfeste i kampen, fortalte Dalglish pressen etter 0-2 mot Tottenham på Anfield.

- Det var vanskelig for oss å bryte dem ned. Vi hadde ikke nok å by på til å kunne bryte dem ned og utfordre deres mål, men jeg synes ikke Pepe hadde det veldig travel heller.

- Vi spilte aldri opp mot vårt beste, og det er skuffende for spillerne siden det ville ha vært en passende måte å avslutte her på Anfield etter hva de har lagt ned siden januar. Men kanskje det ville ha vært litt for mye av et eventyr.

- Vi vet ikke hvorfor vi startet som vi gjorde, og som vi har kapasitet til, men jeg vil anta at slikt kan skje som alt annet.

- Det er ikke til noens hjelp at vi ikke har mulighet til å si hva vi mener og det er enda mer skuffende at dommere slipper unna uten i det hele tatt å måtte forklare noe, var managerens kommentar på straffesparket som ga 2-0 til Tottenham. Ikke bare virket det å være en ren skulder mot skulder fra unge John Flanagan mot Pienaar, men at situasjonen også oppstod like utenfor straffefeltet.

- Det sikreste for meg er å la være å si noe mer og svare på neste spørsmål.

- For meg dreide ikke dette seg om en kamp om 5.plassen, det er bare skuffende at vi ikke presterte.

- Uansett hvem som spiller, vil det ikke innvirke på noens innstilling til kampen, svarte Kenny på spørsmål om Raul Meireles var savnet. – Andy Carroll har ikke fått trent så mye som vi skulle ha ønsket. Vi ble presset til å spille ham siden David N’Gog bare hadde 45 minutter bak seg fra en reservelagskamp, slik at det var enten ham eller Andy. Andy varte lenger enn vi forventet.

- Jeg tror ikke byttet av spillere forandret måten vi gikk til kampen på. Vi startet ikke bra nok i første omgang og betalte prisen for det.

- Det føles som at vi har snytt fansen ved ikke å få det riktige resultatet. Det er hva som er virkelig skuffende med dette. Takknemligheten vil alltid være der for deres støtte, slik at det er hyggelig å kunne belønne det med en seier. Dessverre var vi ikke i stand til det i dag.