- T- skjortene sier alt

Kenny Dalglish sier at Liverpool FC vil fortsette å støtte Luis Suarez, og hevder at klubben ikke vil la seg splitte av det som nå skjer rundt angriperen. Suarez får også støtte av Wigan-manager Roberto Martinez.

- Våre spillere viste sin respekt og beundring for Luis ved å bære T-skjorter med bilde av ham og hans nummer på ryggen under oppvarmingen. Det reflekterer mannens karakter. Han er en person og en fotballspiller som lagkameratene støtter, og det gjør også våre supportere, uttalte Dalglish til Press Association etter kampslutt i Wigan.

- Han har gjort seg fortjent til vår støtte. Han fortjener den, og vi vil alltid stå ved hans side. De skal ikke få splitte denne fotballklubben, uansett hvor hardt de forsøker, fortsatte Liverpool-manageren..

Wigan-manager Roberto Martinez sympatiserte også med Luis Suarez etter kampslutt.

- Det er vanskelig å kommentere denne enkeltstående saken, men generelt sett er det et kultursjokk å komme til britisk fotball. Tro meg, det er ikke noe galt eller rett når det gjelder å forstå noens kultur, uttaler spanjolen som kom til Wigan som spiller i 1995.

- Folk mener du gjør noe galt, når du tror du ikke har gjort noe galt fordi du har en annen bakgrunn og kultur, og slik de gjør det i hjemlandet ditt er ikke dette noe galt. Det samme skjer når briter reiser utenlands og fornærmer folk. Problemet er hvor du skal sette grensen. Vi spiller i England, og du må forstå hva som er riktig og galt, men man må også forstå at kulturforskjeller fører til misforståelser, og det kan gjøres ærlige feil.

- Jeg kan berette om mange slike eksempler fra min egen tid som spiller etter at jeg kom hit. Det var mange ting som fornærmet meg, men her ble det ansett som en spøk. Motsatt vei gjorde jeg ting som var veldig provoserende her, men for meg var det noe normalt som folk gjorde i mitt land. Så jeg forstår situasjonen fra utsiden.