- Tøff kamp om fjerdeplassen

Kenny Dalglish vet det blir en tøff konkurranse om å komme blant de fire beste denne sesongen. Håper laget fortsetter å spille som de har gjort til nå.

Liverpool sin målsetning for sesongen er å komme tilbake blant de fire beste og komme seg til Champions League. Det ser ut til å være seks lag det står om denne sesongen, og konkurransen er hardere enn noen gang. Liverpool er nå fem poeng bak Tottenham, som ligger på den viktige fjerdeplassen.

- Lagene der oppe er veldig gode. Jeg vet at to av dem ble slått ut av Champions League, men det er fortsatt gode lag der oppe. Det kommer til å bli tøft, men vi vil forsøke det vi kan og se hvor det tar oss, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Vi må bare fortsette å spille så bra som vi har gjort, og være litt heldigere med marginene. De små skrittene er ofte de største å ta. Vi tror vi gjør ting på den riktige måten, så vi vil fortsette slik fordi vi ikke har noen annen måte.

- Jeg synes vi har spilt bra nok for at folk selv kan dømme om vi har kvalitet. Vi hadde hvertfall fortjent flere poeng enn vi har fått, men vi er fortsatt i utvikling. Vi har vært fornøyd med det vi har gjort, og ville like å komme oss blant topp fire.

Forrige helg tapte Tottenham borte mot Stoke, mens Chelsea slo Manchester City hjemme.

- Vi ønsker å tenke på oss selv, og vinne våre kamper. Dersom de over og rundt oss taper kamper mens du ikke vinner, vil det ikke gi deg noen fordel. Det var et flott resultat for Chelsea mot Manchester City, men hvem vet om det var et godt resultat for noen andre?

Liverpool drar i morgen til Birmingham for å møte Aston Villa, i det som blir den første av fem kamper på 16 dager.

- Jeg ser ikke på denne delen av sesongen som viktigere enn noen annen. Jeg ser på alle kamper som viktig. Dersom du taper tittelen med et poeng på slutten av sesongen etter å ha vunnet alt i jula så vil det ikke ha hjulpet deg så mye.

- Du kan ha spilt uavgjort i starten av sesongen, og dersom du mister tittelen på ett poeng vil folk gå tilbake og si "det var resultat som kostet dem tittelen". En må behandle hver kamp likt.

- Men det er klart at presset på spillerne er større i denne tiden, og det er nå stallen din blir skikkelig testet. Lagene med de sterkeste stallene vil kunne håndtere det litt enklere enn andre, avslutter Kenny.