- Tok han med for det sosiale

Kenny Dalglish er sikker på at Andy Carroll vil passe inn i Liverpool. Han forklarer at han tok med 22-åringen til Tsjekkia for at han skulle bli bedre kjent med sine lagkamerater.

Andy Carroll ble Liverpools dyreste kjøp gjennom tidene da han ble hentet fra Newcastle for £35 millioner på overgangsvinduets siste dag. Man skal ha håp om å få den storvokste angriperen spilleklar til hjemmemøtet med Manchester United i begynnelsen av mars, og 22-åringen var med på flyet til Tsjekkia for bortemøtet med Sparta Praha for å bli bedre kjent med sine lagkamerater.

- Vi ønsket bare å få Andy inn blant guttene så han blir kjent med gjengen, sier Kenny Dalglish til Dominic King i Daily Mail.

- Han er en veldig god gutt, med bena på jorda. Det er en egenskap som er veldig viktig nå til dags. Det blir sagt at spillerne ikke klarer å forholde seg til mannen i gata. Vel, jeg tror ikke han vil ha problemer med det.

- Supporterne vil virkelig få et forhold til han når han kommer i form og begynner å spille for oss. Det at han ble med til Praha var bare så han kunne fortsette med rehabiliteringen sin.