- Torres' situasjon er uendret

Kenny Dalglish hadde ingenting mer å rapportere om Torres på dagens pressekonferanse. Påpeker at ingen personer er viktigere enn Liverpool Football Club.

Kenny Dalglish påpeker at Liverpool ikke har forandret holdning i forhold til den pressemeldingen som ble sendt ut angående Fernando Torres’ situasjon på fredag. Spilleren leverte da inn en transfersøknad, men den ble avslått av klubben.

- Når det gjelder Fernando, er det samme som i pressemeldingen fra klubben for to eller tre dager siden. Vi forholder oss til den og vi vil ikke tilføye noe mer, uttalte Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Våre supportere fortjener å bli fortalt det, men jeg synes supporterne fortjener å bli fortalt nyheter istedenfor spekulasjoner.

Dalglish gjorde det klart at ingen spillere er viktigere enn Liverpool Football Club.
- Overganger er en del fotballen. Jeg ville ikke ha vært her dersom det ikke hadde vært for overganger. Jeg begynte i Celtic. Det er mange spillere som har begynt i klubber og flyttet på seg. Det er klart at dersom Kevin (Keegan) ikke hadde reist, ville jeg ikke ha kommet hit.

- Gjennom fotballhistorien har personer flyttet på seg. Men det viktigste er at vi alle må huske at denne fotballklubben er mye viktigere og større enn noen personer.

- Jeg synes ikke vi har gjort det så dårlig. Rushie dro i 87/88 og etter det hadde vi det beste Liverpool-laget og det mest attraktive å se på. Rushie trivdes så bra i Italia at han kom tilbake året etter!

- Det er spillere som har reist, men det er svært mange som har kommet inn og vært fantastiske i denne fotballklubben.

- De viktigste personene i Liverpool Football Club er personene som ønsker å være her.

Spekulasjonene rundt Torres’ fremtid må ikke overskygge overgangen til Luis Suarez.
- Vi må sørge for at Luis Suarez, som er en fantastisk fotballspiller, blir gitt honnør for å komme hit og at eierne blir gitt honnør for å åpne lommebøkene. Ikke la dét gå tapt i alt det som har skjedd.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.