- Torres får den behandlingen han fortjener

Kenny Dalglish blander seg ikke inn i hvordan Liverpool-fansen vil oppføre seg mot Fernando Torres. En kilde i Liverpool uttaler at det kun var ett bud på Torres sist sommer, £28M fra Chelsea.

Senere i dag møter Liverpool Chelsea på Stamford Bridge. Det er uklart om Fernando Torres spiller fra start i sin første kamp etter overgangen til Chelsea. Liverpool-manager Kenny Dalglish er sikker på at Torres får den behandlingen av supporterne som de mener er mest passende.
- Fansen vil oppføre seg slik de alltid har gjort. De vil støtte Liverpool Football Club. Hvordan de gjør det er opp til dem, sier Kenny Dalglish ifølge Sunday Mirror.

Rafael Benítez uttalte til BBC tidligere i uken at Liverpool forventet å få inn en et bud på £70M for Fernando Torres sist sommer. Ifølge en Liverpool-kilde Sunday Express har vært i kontakt med fikk de røde kun inn ett offisielt bud, på £28M. Det kom fra Chelsea.
- Enten spiller Rafas minne et puss eller så driver han med ugagn. Det var aldri vært snakk om at en klubb forberedte et bud på £70M eller noen lignende sum, uttaler kilden til Sunday Express.