- Trenger ingen ekstra motivasjon

Ifølge Lucas trenger spillerne ingen ekstra motivasjon foran en kvartfinale mot Chelsea, men innrømmer at spillerne ikke har rukket å hente seg inn etter kampen mot Manchester City.

Liverpool møter Chelsea kun 48 timer etter oppgjøret mot Manchester City. Metropolitan Police tillot ikke at kampen kunne spilles onsdag på grunn av at Tottenham møter PAOK Saloniki i London samtidig som det er varslet protestmarsj og storstreik i hovedstaden. Liverpool har slått ut Exeter, Brighton og Stoke i de tidligere rundene i Carling Cup. Alle kampene har blitt spilt på fremmed gress.

Lucas Leiva håper å ta et steg nærmere finale. Liverpool har ikke hentet et trofé siden FA-cupseieren i 2006, og på Wembley har man ikke spilt finale siden Manchester United ble for sterke i FA-cupen i 1996.
- Som manageren har uttalt, det er litt urettferdig at vi får så liten tid mellom de to kampene, sier Lucas Leiva til Liverpool Echo.

- Ingen vil være uthvilte til Chelsea-kampen, det er sikkert, men vi skal gjøre vårt beste for å bli klar til den. Vi har et veldig godt støtteapparat. De vil gjør alt de kan for å være sikre på at vi er 100% for neste kamp.

- Jeg synes dere kan se fra den første kampen vi spilte i Carling Cup at vi har tatt turneringen meget seriøst denne sesongen. Vi har ikke spilt hjemme i det hele tatt. Vi har hatt noen vanskelig bortekamper, og dette er enda en.

For litt over en uke siden vant Liverpool 2-1 mot nettopp Chelsea på Stamford Bridge.
- Vi har allerede vunnet borte mot Chelsea denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi få enda en seier her og gå videre til semifinale. Vi alle ønsker å komme til Wembley. Hvis vi vinner, tror jeg det vil vise hvor oppofrende vi alle er i denne klubben.

- I en slik kamp trenger du ingen ekstra motivasjon. Det er en stor kamp, det er en kvartfinale. Det er en stor mulighet for å til å vinne et trofé, og vi alle ønsker å oppnå det.