- Troppen er sterk

Kenny Dalglish er godt fornøyd med troppen han råder over, og føler at flere av hans kjøp nå begynner å levere varene.

På topp virker det som Luis Suarez og Andy Carroll begynner å finne tonen, og på venstreflanken har samspillet mellom Jose Enrique og Stewart Downing vært lovende.

- Troppen er viktigst, dernest laget vi tar ut, og til slutt hvordan samspillet fungerer mellom spillerne ute på banen, hvordan de forstår hverandre og hvor fort de blir kjent med hverandre, uttaler Dalglish til Press Association.

- De lærer å kjenne hverandres særegenheter. Jeg tror ikke det er annerledes med Jose og Stewart enn med andre duoer ute på banen. Jo mer de spiller og trener sammen, jo bedre vil de forstå hverandre.

- Vi har hentet inn en del nye spillere, så det vil ta litt tid å få dem samspilte, men jeg mener at en del av fotballen vi har levert har vært fantastisk. Kvaliteten på spillet, målene de har scoret og sjansene de har skapt har vært strålende, og alle har bidratt til det.

- Stewart holder igjen dersom Jose går frem, men dette er kun en del av deres samspill, og vi har lignende partnerskap over hele banen. Det er flere slike partnerskap som må gå seg til, men spillerne skal ha ros for at de har funnet seg til rette mye fortere enn mange hadde forventet.

Jose Enrique har vært en av Liverpools aller beste spillere denne høsten. Han debuterte bare ett døgn etter at han skrev under for klubben, og har spilt hvert minutt av de 10 ligakampene som har vært spilt så langt. Nå nevnes han av flere som aktuell for det spanske landslaget.

- Han ble kastet ut på dypt vann mot Sunderland, fordi Fabio Aurelio ble skadet, men han fant seg til rette med en gang. Han var kanskje heldig med at han kom i spill så raskt som han gjorde. Han hadde ikke tid til å bli nervøs, uttaler Dalglish.

- Han har spilt veldig bra for oss, men jeg tror han skal fortsette å konsentrere seg om å spille for oss, og så får spill for Spania komme av seg selv. Dersom han blir tatt ut til landslagsspill, er jeg sikker på at han vil klare seg bra. Men selv om han kommer med i landslagstroppen, vil han være heldig om han får spilletid for Spania med det laget de har. Når du vinner VM og EM, har du et godt lag fra før. At Jose ikke har fått landskamp ennå, sier mer om styrken til det spanske landslaget enn det gjør om Jose som spiller. Man kan ikke kritisere det spanske laget. Du kan være en fantastisk spiller selv om du ikke kommer med på det laget.