- Troppen er sterk nå

Martin Skrtel tror at Liverpool endelig har en tropp som er sterk nok til at de røde kan kjempe i toppen av Premier League.

Etter sju poeng på de tre første kampene er slovaken optimist med tanke på resten av sesongen. Liverpool har tross alt fått sin beste ligastart siden 1993/94-sesongen.

- Foran denne sesongen kjøpte vi noen spillere, og vi har en virkelig sterk tropp nå. Det spiller ingen rolle hvem som er ute på banen. Vi har kanskje 22 spillere som kan gå rett inn på laget og spille kamp. Det er veldig bra, og vi tåler nå sammenligning med de beste lagene i Premier League, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Vi er inne i en av de beste periodene siden jeg kom til klubben. Vi satte oss et mål før sesongstart. Nå forsøker vi bare vinne hver enkelt kamp, og ta så mange poeng så mulig, slik at vi klarer å kvalifisere oss for Champions League, legger han til.

Skrtel gjorde sitt fjerde mål for klubben i lørdagens 3-1 seier over Bolton, etter å ha kommet inn som høyreback etter at Martin Kelly ble skadet.

- Jeg er henrykt over å ha gjort mitt fjerde mål for LFC. Det gjorde meg glad. Høyreback er ikke min posisjon, men dersom manageren trenger meg der, spiller jeg gladelig i den posisjonen. Det er ganske forskjellig fra å spille i midten, men jeg er glad for hver eneste kamp jeg får spille for denne klubben. Det spiller ingen rolle hvilken posisjon det er i. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for klubben.

Skrtel er en av flere Liverpool-spillere som vil være opptatt med landslagsoppdrag den kommende uken. Han håper å spille sin 50.landskamp for Slovakia når de møter Irland. Slovakene har også en kamp mot Armenia på programmet før forsvarspilleren returnerer til Merseyside.