- United-kampen er historie

Kenny Dalglish er opptatt av at hans lag skal legge 3-1 seieren over Manchester United bak seg foran kveldens kamp mot Braga.

- Vi lever ikke på gamle bragder. Alle var glade over prestasjonen mot Manchester United. Det var en stor seier for oss, som vil ha gjort oss godt, men det vil samtidig skade oss dersom vi nå tror at sesongen er over, poengterte skotten på gårsdagens pressekonferanse.

- Spillerne trente veldig bra i går. De syntes nok det var morsomt å slå United, men de vil ikke miste fokus av den grunn, la han til.

Journalistene spurte om det ville bety mye for Kenny personlig å vinne årets Europa League, ettersom han aldri fikk lede Liverpool i europacupene i sin første periode som manager.

- Det er ikke noen større eller mindre ambisjon for meg enn å vinne neste kamp. Dette handler ikke om Kenny Dalglish og mine ambisjoner, men om klubbens ambisjoner. Klubben har en ambisjon om å komme i en mye sunnere posisjon enn de er i for øyeblikket, svarte skotten.

- Vi vil gjøre vårt beste for å klatre så høyt på tabellen som vi kan, og vi vil også gjøre vårt beste i Europa League, og se hvor det fører oss hen. Vi skal ikke tape på grunn av manglende vinnervilje i alle fall.