- Utsettelse kan bli et problem

Kenny Dalglish frykter at Luis Suarez kan bli en målskive for motstandernes fans, så lenge skriftlig domsavsigelse ikke foreligger. Alex Ferguson mener at FA har tatt den riktige avgjørelsen.

- Jeg vet ikke hvordan det fungerer, sier en diplomatisk Kenny Dalglish til The Times på spørsmål om at man fortsatt venter på den skriftlige dommen som straffer Luis Suarez med åtte kampers suspensjon og £40000 i bot, og at man trolig må vente enda noen uker. – Jeg vet ikke om det er slik de har gjort det før. Hvis det er normalt, da må vi bare akseptere det. I andre tilfeller hadde de kanskje ventet med dommen til de hadde alt klart, men dette er hva som har skjedd.

- Jeg tror at hvor de (FA) må vise mer støtte er i forhold til reaksjoner fra folk, og fiendtlig innstilling fra publikum mot Luis. Det kan bli problematisk, det er hva som er problemet. Vi vil vurdere de spillerne vi har og hvem som er friske og kampklare. Hvis Luis er frisk og kampklar, da vil han bli vurdert til kamper så lenge han har tillatelse til det.

- Han er en veldig sterk personlighet og han har håndtert dette veldig bra så langt, slik at jeg forventer ikke noe annet enn at han viser total styrke.

- Vi vet ikke hva dommen sier og hvorfor de kom til den slutningen, svarer Dalglish på det faktum at noen har kritisert den uttalelsen som Liverpool FC kom med i etterkant av dommen mot Luis Suarez. – Vi kom ut med det vi gjorde ut fra den kunnskapen vi hadde og baserte vår uttalelse på det.

- På samme måte, jeg tror at dersom alle ventet til dommen er skrevet og lagt ut på hjemmesiden til FA, da ville en forstå bedre hvorfor de vurderte som de gjorde. Da kan du gjøre deg opp en mening.

Ikke overraskende har Alex Ferguson hos Manchester United en noe annen oppfatning av hvordan saken står.

- Vår støtte til Patrice var opplagt riktig helt fra starten av og slik er det fortsatt. Saken er avsluttet og jeg tror vi kan si oss fornøyd med at de har funnet den riktige avgjørelsen.

- Dette dreier seg ikke om Manchester United og Liverpool i det hele tatt – det har ingen ting med det å gjøre. Dette er en enkeltsituasjon hvor en person er blitt rasistisk fornærmet. Det var aldri behov for å tenne noen kruttønne, den var der hele tiden.