- Utvidelse av Anfield vil gi forsinkelser

John W. Henry forklarer at en utvidelse av nåværende Anfield neppe er en fremtidsutsikt. Eieren tror ikke på noe ligagull, men gjentar målet om en topp fire plass.

Ny stadion
-
Vi ønsker å utvide Anfield men det er nok av normer og regler i veien til at dette vil måtte utsettes gjennom flere år og uten noen garantier for at vil bære frukter når en kom i gang, sier Henry i et intervju med Daily Telegraph, og som klart hentyder at planer om fornying av den nåværende stadion i beste fall er lagt på is.

- Hvis Anfield ikke kan bli utvidet vil et nytt stadion være et utmerket valg. Faktum er imidlertid at vi allerede har 45000 seter. Hvis en ny stadion blir bygget med 60000 seter vil du ha brukt en utrolig sum med penger bare for å legge til 15000 seter.

- Hvis det skulle koste £300M for 15000 ekstra seter vil det ikke gi noe fornuft. Liverpool er ikke London, du kan ikke ta £1M for et sete på lang sikt, og inntektene per sete er ikke veldig forskjellig for hva som gjelder på Emirates.

- Derfor er vi for øyeblikket på utkikk etter en navnesponsor (for en ny stadion). Det kan meget vel skje.

 Topp fire
- Vårt mål denne sesongen er å komme tilbake til Champions League, gjentar Henry fra tidligere. – Denne klubben har en historie med spill i Europa og supporterne lengter etter kvelder under flomlysene.

- Manchester United har gjort en utrolig jobb med å bygge en ung og talentfull tropp med bredde. Vi har nettopp begynt og ligger mange år bak dem, slik at vi forventer ikke å vinne Premier League i år.

- Manchester City synes å ha ubegrenset med midler å bruke og søker etter å ha dobbel dekning av stjernespillere hele veien. Det vil bli vanskelig å slå.

- Vårt mål er å bli topp fire, men det vil ikke bli lett. Det er seks klubber, som alle tilhører eliten i Europa, som kjemper om disse fire plassene.