- Vær forsiktig med Carroll

John Aldridge ber Fabio Capello ta nøye hensyn til Andy Carrolls helsetilstand. Imponert over Suarez og Spearing. Mener Dalglish bør få managerjobben permanent.

Andy Carroll var nylig tilbake etter en lårskade han pådro seg i desember. Mot Braga i midtuken spilte han 90 minutter for første gang for Liverpool, og i Sunderland fikk han 71 minutter. John Aldridge håper at Fabio Capello tar hensyn til at spissen ikke er 100% i slag etter skaden når England møter Wales og Ghana kommende uke.
- Det er en bekymring for klubbmanagere når deres spillere reiser på landslagsoppdrag, sier John Aldridge til Liverpool Echo.

- Jeg kan forstå at Kenny Dalglish oppfordrer Fabio Capello til å ikke overanstrenge Andy Carroll.

- Liverpool har brukt mye tid og innsats på å få Carroll tilbake. Jeg ønsker ikke at det ødelegges av England. Klubben vet bedre enn noen andre hvor Carroll befinner seg. Landslagssjefene og klubben må samarbeide.

- Jeg tror ikke det er dårlig at Liverpool har to uker uten kamp. Mange spillere vil få hvile og forhåpentligvis vil de andre returnere uskadet.

Luis Suarez spilte en ny god kamp mot Sunderland.
- Luis har vært en åpenbaring siden han ankom Anfield. Jeg er forbløffet over hvor raskt han har funnet seg rette i engelsk fotball.

- Liverpool ser ut som et veldig annerledes lag med Suarez. Det er ingen tvil om at han ble sårt savnet i Europa League-kampene,

- Suarez er rask. Hans bevegelser er fremragende, han tar flotte frispark og får alltid ting til å skje. Han spiller som om han har spilt for Liverpool i årevis. Han vil skape like mange mål som han scorer.

- Måten han scoret på mot Sunderland viser hvilket stort talent og hvilken selvtillit han besitter.

- På søndag var det første gang Suarez og Andy Carroll startet sammen, og det var lovende. Mer de spiller sammen, desto bedre vil samarbeidet bli.

Aldridge ble imponert over Jay Spearing mot Sunderland.
- Jay Spearing hadde sin beste kamp i Liverpool-trøyen mot Sunderland. Det var flott å se. Han vil bli bedre etter hvert som han får mer erfaring.

- Spearing er en terrier. Han gjorde det bra som fikk straffe. Han ble bare forhindret fra sin første scoring av en briljant redning.

- Han var fremragende. Bare Luis Suarez stoppet ham fra å bli banens beste.

- Kenny Dalglish har tydelig stor tro på ham. Alle ønsker å se ham gjøre det bra. Han er en lokal gutt. Dere kan se hvor mye det betyr for ham å ta på seg trøyen.

Seieren mot Sunderland gjør at Liverpool ligger fire poeng bak femteplasserte Tottenham.
-Det kommer fortsatt til å bli veldig vanskelig å havne på femte, men Liverpool har gitt seg selv en mulighet til å ta igjen Spurs. Vi må fortsette å vinne kamper. Alt vi kan gjøre er å fokusere på tre poeng i West Bromwich og håpe at Spurs feiler.

- Det er ingen tvil om at Harry Redknapp har en tøff sesonginnspurt, så vel som distraksjonen kvartfinale i Champions League mot Real Madrid,.

- De har Chelsea borte og Arsenal hjemme. Spurs må også reise til Anfield. Sesongens siste hjemmekamp for Liverpool kan bli enorm.

John Aldridge mener Kenny Dalglish bør få managerjobben permanent.
- Kenny Dalglish må får Liverpool jobben på permanent basis, men det er ingen hast. Enten han får en toårig eller fireårig kontrakt, vil avtalen bli ordnet i god tid.

- Det var bra å høre John W Henry snakke om "the Liverpool Way" og nekte å diskutere rapporter om at samtaler hadde startet med Kenny.

- Slikt bør håndteres bak lukkede dører. De eneste som trenger å vite hva som foregår er Kenny og eierne.