- Vanskelig å ansette andre enn Dalglish nå

Roy Hodgson tror det blir vanskelig for Liverpools eiere å ansatte noen andre enn Kenny Dalglish som fast manager fordi fansen ønsker at Dalglish får muligheten.

Roy Hodgson nølte ikke da han fikk spørsmålet om han mener Kenny Dalglish bør få managerjobben i Liverpool på permanent basis.
- Ja, jeg synes han bør få den fordi supporterne ønsker at han skal ha jobben, Han har fått støtte fra fansen, og fansen er veldig viktig i Liverpool. Hvis de ikke gir ham jobben nå, så kommer det til å bli veldig vanskelig for neste mann som får den, fordi fansen ønsker Dalglish, sier Roy Hodgson til The Guardian.

Selv om Liverpool fikk sin svakeste sesongstart siden 1953/54, tror Roy Hodgson at han hadde blitt sittende lenger på Anfield dersom Kenny Dalglish ikke lurte i bakgrunnen.
- Det er mulig, hvem vet? Det er vanskelig å kjempe mot et ikon. Jeg kom til den riktige klubben. Kanskje jeg ikke kom til riktig tidspunkt fordi Kenny hadde gjort det klart at han ønsket seg jobben. Men de personene som tok avgjørelsen bestemte seg for meg. Som et resultat havnet Kenny i en vanskelig posisjon fordi han ønsket seg jobben. Når det da ikke gikk bra og han var i bakgrunnen, ble det ikke lett. Det ville ikke ha blitt enkelt for noen trenere.

- Jeg tok jobben i god tro. Jeg vet at jeg tok en risiko fordi det et eierskifte lå i luften. Jeg visste at vi måtte få en flyvende start dersom vi skulle få fansen på vår side. Når du ikke får en flyvende start og det skjer et eierskifte, så er jeg redd du er i fare som manager, spesielt når det er mann med ikonisk status som Kenny Dalglish som venter i bakgrunnen og er klar til å at over.

- Jeg angrer ikke at jeg gikk til klubben. Jeg ville ha likt å jobbe lenger, det skal jeg ikke legge skjul på. Når det ikke gikk bra, er jeg glad for å være tilbake i en klubb som tydelig ønsker meg og vil støtte meg i den jobben jeg gjør. Som resultat kan jeg bare se tilbake på den tiden og bare ta det som en erfaring, og ikke bare som en lite fornøyelig erfaring fordi jeg fikk sjansen til å jobbe med noen spillere av topp klasse. Muligens fikk jeg også spillernes respekt.

Han er usikker på hvilken mottagelse han vil få fra Liverpool-supporterne på The Hawthorns.
- Reaksjonene på min ansettelse ble ikke godt mottatt av flesteparten av supporterne, og jeg vet ikke om det har forandret seg etter at jeg dro. Det ville være hyggelig om deres reaksjon er god. Dersom den ikke er det, må jeg leve med det. Forhåpentligvis vil West Brom-supporterne dra meg i positiv retning.