- Vanskelig å forklare

Mark Hughes hadde problemer med å forklare hva som skjedde med hans lag, da Liverpool vant 5-2 på Craven Cottage i går.

Liverpool ledet 3-0 bare etter et drøyt kvarters spill. Og det mot et Fulham-lag som har vært i knallform de siste par månedene. Det første målet kom etter bare 32 sekunders spill.

- Dette er det vanskelig å forklare, om jeg skal være helt ærlig, sa Hughes til Sky Sports etter kampslutt.

- Vi har vært i utmerket form i annen halvdel av sesongen, og ingen av oss forventet en prestasjon på det nivået der. Det begynte allerede i de første 30 sekundene, når vi ikke håndterte en en helt vanlig ball ned vår høyreside. Fra da av gjorde vi en rekke med feil, noe vi har terpet på for å unngå gang på gang, la han til.

- Feil fra vår side førte til scoringene. Alt for ofte gjorde vi feil når vi var upresset, og vi ga bort ballen i farlige områder på banen. Denne kampen var over etter 15 minutter. Det var uventet på bakgrunn av hvordan vi har fremstått de siste månedene.

- Vi var desperate etter å få komme i garderoben til pause, slik at jeg kunne gjøre det klart for spillerne at dette ikke var akseptabelt. Vi hadde mye å rette på.

- Vi er ikke den type lag som forsøker å tett igjen bakover for å begrense tapet. Vi har vært fantastiske mesteparten av sesongen, men vi ble lamslått over hvordan kampen utviklet seg. Nå må vi bare lære av dette.

- Vi gjorde to gode mål. Men vi var aldri inne i kampen. Målene utgjorde ingen forskjell.

- Luis Suarez er en talentfull spiller. Han er en eksepsjonell spiller, finner alltid rom og tid, men denne gangen lot vi ham få det også. Dersom vi dikterer ham er det greit, men i dag var det han som dikterte oss.