- Vanskelig tidspunkt å møte LFC

Manager Mark Hughes erkjenner at Liverpool kan bli vanskeligere å møte etter inspirasjonen som Kenny Dalglish har gitt alle helrøde. Fortsatt billetter i salg til morgendagens kamp.

Hughes erkjenner at det kan bli vanskelig å stoppe et Liverpool som har vist klar fremgang under Dalglish, men understreker at Fulham også er i bra form. I cup og liga har laget vest i London vunnet fire av sine seks siste kamper.

- De har gjort en forandring, Kenny Dalglish har kommet inn og han har en enorm posisjon der, sier Mark Hughes til Fulhams hjemmeside. – Alle synes nå å dra i samme retning. Kanskje vil det ikke være det letteste tidspunktet å reise dit siden alle har fått et løft, men vi er også i bra form og presterer på utebane. Vi får resultater og vi slipper ikke inn mange mål, slik at vi kan gå dit og spille bra fordi vi vet at vi kan være i stand til å gi dem problemer.

- Vi er meget fornøyd med måten vi spiller på for øyeblikket. Vi viser selvtillit og vi får betalt ute på banen. Vi behøvde å få tilbake viktige spillere, og det var viktig at vi fikk noen flere poeng i ligaen. Vi følte at vi spilte rimelig bra, men manglet det lille ekstra som igjen gjorde at vi ikke vant kamper.

Fulham vil trolig ha midtbanespilleren Wilson Etuhu ute, mens angriperen Bobby Zamora ikke er helt klar av sin langtidsskade.

Liverpool FC melder at det fortsatt er billetter til salg for kampen som spilles kl 21.00 på onsdag kveld.