- Vet ikke når FA kommer med begrunnelsen

Kenny Dalglish opplyste på sin pressekonferanse at Liverpool ennå ikke vet når FA kommer med sin skriftlige begrunnelse for å utestenge Luis Suarez i åtte kamper. Spissen er takknemlig for støtten.

Liverpool vet ennå ikke når FA vil offentliggjøre begrunnelsen om å utestenge Luis Suarez for rasistiske utsagn.
- Når den er ferdig, sa Kenny Dalglish til journalistene på Melwood. 

Suarez har 14 dager på seg til å anke fra begrunnelsen er Liverpool i hende. Hvis en anke ikke leveres, vil utestengelsen tre i kraft fra ankefristens utløp. Kenny Dalglish ønsker på nåværende tidspunkt ikke å komme med ytterligere kommentarer i saken.
- Inntil alle får den og vi vet årsaken tror jeg alle bør vente med dommen og ta det derfra.

- Klubben har sendt ut en uttalelse, spillerne har kommet med sin melding både verbalt og visuelt. Det beste er å vente og se hav som er skrevet fordi ingen vet. Ikke engang vi vet det.

- Jeg tror ikke klubben har lov til å gå nærmere inn på flere detaljer enn det den har gjort i uttalelsen, noe som ikke kan ha skapt problemer for oss. Jeg tror ikke spillerne har skapt noen problemer for seg hos FA ved deres uttalelse eller støtten med t-skjortene. Hvis vi ikke er i problemer, vil vi la det legge slik før vi havner i problemer.

Luis Suarez er meget takknemlig for støtten han har mottatt fra lagkameratene.
- Han har vært ganske emosjonell og veldig takknemlig. Det er aldri en skuffelse når lagkamerater og de du jobber sammen med gir sin udelte støtte. Og etter min mening er det det minste han fortjener, fortsatte Dalglish.