- Vi alle har noe å bevise

Roy Hodgson mener at både spillere og støtteapparat har noe å bevise mot Bolton etter det skuffende tapet mot Wolverhampton på onsdag. Minneflagg på Anfield i dag.

- Jeg tror ingen av dem som spilte her om dagen kan være fornøyd med sine prestasjoner, eller i det minste veldig, veldig få. Det var en av de forestillingene vi var under pari.

- Det var en dårlig dag på jobben. Dette er en flott mulighet for spillerne som har befunnet seg i skuddlinjen, akkurat som meg, til å bevise folk det motsatte.

- Jeg håpet at vi skulle fyre på alle sylindere mot Wolves, men det var ikke tilfelle, og det er selvsagt med stor beklagelse.

- Det vi trenger fra laget er den type prestasjon som jeg søker. Jeg har sett slike opptredener, men jeg har også sett slike som er langt under det vi er ute etter.

- Jeg har følelsen av at vi jobber på den riktige måten, at vi fremdeles fortsetter å forbedre oss, selvsagt med feilskjær på veien. Men det skal være et spørsmål om tid.

- Selvsagt er supporterne de som kan hjelpe meg og laget. Jeg er sikker på de vil det. Det ligger i deres natur. Det er velkjent at Liverpool-fansen er på sitt beste når det ikke går bra, og de vet at det ikke går bra for tiden. Jeg tror vi kan regne med deres fulle støtte.

- Det første vi må gjøre er å komme inn på øvre halvdel på tabellen. Vi ville kanskje ikke ligget på nedre halvdel om vi hadde fått spille de to kampene vi har til gode, men vi ligger der.

- Alle er misfornøyd med hvordan det har gått de seneste ukene. Vi har tapt to kamper etter en brukbar periode hvor vi så ut til å begynne å fungere sammen.

- Det er ingen i klubben – fra eiere til stab og spillere – som er fornøyd med situasjonen. Vi alle lider. Vi er veldig opprørte over det som skjer. Vi er bestemte på å forsøke å gjøre vårt bestefor å få det på plass. La oss håpe det starter mot Bolton.

- Eierne er berettiget til å være misfornøyd med resultatene de seneste ukene fordi de var optimistiske da vi begynte å få noen gode resultater så vi beveget oss oppover tabellen. Dette har vært et stort tilbakeslag. Det er nå opp til oss å sørge for at tilbakeslaget stopper her.

Dagens motstander, Bolton, ligger på 6. plass i Premier League. Hodgson synes Owen Coyle har gjort en utmerket jobb med “The Trotters”.
- Han har gjort en veldig god jobb. Bolton har blitt godt ledet i en rekke år. Det er en annerledes stil nå enn Sam Allardyce og Gary Megson hadde. Bolton har vært et fast oppgjør i Premier League i en rekke år nå. Owen har kommet inn og har gjort ting riktig. Han har satt sammen et godt lag og fått det beste ut av spillerne som er der.

- Det er en liten forskjell i stilen. Den er kanskje ikke like direkte som den engang var, men den er likevel forholdsvis direkte for å dra nytte av to fremragende spisser som er veldig gode i luften.

Minneflag på Anfield i dag
Et banner dedisert til de som døde i ulykkene på Hillsborough og Ibrox vil bli paradert på Anfield i løpet av kampen mot Bolton i dag.